Vanhanajan kakku. Mietin että miksi nimi on Ruustinnankakku, mutta ymmärsin hetipikaa kun aloin leipomaan. Erittäin maukas ja tosi iso kakku, josta riittää ruustinnankin tarjota. Minulla oli vuokana 26cm halkaisijaltaan oleva irtopohjavuoan kakkuosa. Kakun korkeudeksi tuli 5cm, eli ihan vuoan täydeltä. Ohje on Ent-tulta, kiitos!

Ohjeessa oli kkp mittoina, oikaisin vähän ja muutin ne dl mitoiksi.

3 munaa

3 3/4 dl sokeria

4 1/2 dl semperin hienoja jauhoja (tai vehnäjauhoja)

3 tl leivinjauhetta

1 tl vaniliinisokeria

2 dl vispikermaa (laktoositonta)

1 1/2 rkl appelsiinimarmeladia

2 dl sulatettua margariinia (laktoositonta)

Voitele vuoka ja jauhoita se gluteenittomilla korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Sulata margariini ja sekoita siihen kerma. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet ja marmelaadi, sekä viimeiseksi margariini-kermaseos. Kaada isoon vuokaan.  Paista n. 175C tasalämmössä tai 150 kiertoilmassa. Anna jäähtyä ja herkuttele vaikkapa teen kera.