Herkullista kuivakakkua, jossa kirsikanpalasia. Palaset olivat luultavasti liian suuret, vajosivat vuoan pohjalle. Seuraavalla kerralla pienempiä palasia.=)

200 g laktoositonta margariinia

2 1/2 dl sokeria

3 munaa

2 tl vaniliinisokeria

2 tl leivinjauhetta

2 dl vehnäjauhoja (tai glut. Semperih hienoja jauhoja)

1 dl perunajauhoja

100 g säilöttyjä kirsikoita pieninä palasina

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniliinisokeri keskenään. Lisää viimeiseksi pilkotut kirsikat jauhoihin ja sekoita. Kaada taikina voideltuun ja (glut.)korppujauhoilla jauhoitettuun vuokaan. Paista uunin alaosassa 175C (kiertoilmassa 155C) n. tunti.