Kuva ja maku ei aina kulje käsikädessä!

1825086.jpg

pohja:

300 g margar.

3 dl porkkanasosetta

3 dl vehnäjauhoja tai gluteenittomia

3 dl kaurahiutaleita

1 1/2 tl leivinjauhetta

Keitä kuoritut paloitellut porkkanat pehmeiksi. Soseuta ne. Sek. jäähtyneenä margariinin kanssa. Sek. kuivat aineet keskenään. Levitä uuninpannulle ja paista pohjaa 225C 10 min.                                         

täyte:

400 g raastettua tahkojuustoa (4.5dl)

4 munaa

4 dl kermamaitoa

Ripoittele juusto tortun pinnalle. Sekoita munat ja kermamaito keskenään, kaada juuston päälle.

Paista edelleen 15-20 min.

vihje:

Voit lisätä porkkanasosetta jkv. enemmän ja vähentää rasvaa. Juustossa käytän osittain tai kokonaan kevytjuustoa.

Ohjeen olen saanut Minnalta.