Hei taas kaikki!

Muutama tovi on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Ei voi muuta tokaista, kun että kyllä muutto on totista ja hurjaa hommaa!!! HUH HUH!!! Nyt on päästy "taloksi", mitä se merkinneekin. Ikkunat huutavat pesua ja verhoja. Tavaraa on lattialla vielä naapurinkin tarpeisiin.  Viime viikonloppu tuli vietettyä Jyväskylässä kirkkopäivillä, joten täällä tämä on ensimmäinen vapaapäivä, jota rupean viettämään. No, pala kerrallaan, ei sen enempää.

Arvonta- ja tasalukupalkinnot ovat löytäneet omistajansa. Minulla oli kuvanlatauspiuhatkin hukassa, joten kuvia palkinnoista ei tullut.Kiitos kaikille kävijöille, tästä jatketaan!

Keitin eilen siskonmakkarakeittoa, siis vanhaan tapaan ison kattilallisen. Sitä riittikin sitten kahdelle syöjälle! Ensimmäistä kertaa kokeilin Wotkinsin siskonmakkaroita. Tavallisiin makkaroihin verraten olivat huikean lihaisan tuntuisia. Hampaille jäi pureskeltavaakin, eivätkä olleet niin suolaisia, lihaprosentti 84-86.  Puristelu olikin tavanomaisiin nähden hiukan hankalampaa. Luonnonsuolessa kun ovat, kuori repeilee helpommin. 

Kuvassa väri näyttää paremmalta, luonnossa makkarat ovat hiukan harmahtavia. Olisiko vähemmän / ei ollenkaan väriaineita? Ihan maukas keitto oli, mutta jotain jäin kaipaamaan!?!