Minulla on "tunnetusti" pikkuinen keittiö. Vuosia jahkailin kohotustelineen ostoa. Mietin mihin sen sijottaisin. Kerran Prismassa käydessäni (reilu vuosi sitten) törmäsin tähän kapistukseen. Teline menee littanaksi, ja säilytänkin sitä mikroaaltouunin ja yleiskoneen välissä. Leipoessani nykyään, tunne on fantastinen, sillä voin laittaa kohotettavat ja paistetut samaan telineeseen. Enää ei ole leivontapäivänä kaaottista tilannetta siitä, mihin peltejä pistän.

Tämä kapistus seuraa minua myös sitten, kun muutamme (siis joskus) kotiin, jossa on isompi keittiö! =D1241027383_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pellillä kohoavat gluteenittomat munkit ja pullat. Siksi kuhmuraiset leivonnaiset!

Ai niin! Pistän kohotusvaiheessa levyille lämpöä vähäksi aikaa. Asento on silloin 3. Kohoavat mukavaa vauhtia.  Alla tietty ensin uuniin menijät. Päälle voikin sitten laittaa ne paisetut. Leivinliinaa ei saa unohtaa!

1241027398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e