Tästä tortusta ei kuvaushetkellä ollut jäljellä kuin rippeet. Tavallisesti teen tämän irtopohjavuokaan, mutta nyt tein 2x uunivuokaan.

Ohje 1x

Voitele ja korppujauhoita irtopohjainen vuoka. Jos teet gluteenitonta, huomioi glut. korppujauhot! Laita uuni 175C.

100 g margariinia

1 dl sokeria

1 muna

2 1/2 dl vehnäjauhoja (nimä laitoin 1 1/2 dl semperin fin mix- ja 1 dl sunnuntai vähäproteiinisia jauhoja)

1/2 tl leivinjauhetta

1/2 tl vaniljasokeria

Täyte:

1 pieni prk perskioita

2 prk rahkaa

50  g sulatettua margariinia

1 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 rkl maissijauhoja

4 munaa

Vaahdota rasva ja sokeri. Lis. muna hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Soseuta valutetut persikat sauvasekottimella. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Paista n. tunti keskitasolla, 175C. Anna jäähtyä seuraavaan päivään, jos maltat. Maku tasoituu viiveellä.