Tällä nautimme jokunen päivä sitten.

pohja:

4 munaa

1 1/2dl sokeria

1 dl semperin hienoja jauhoja (gluteeniton) tai vehnäjauhoja

1/2 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

kostutus:

3/4 dl vahvaa kahvia kostukkeeksi

3/4 dl appelsiinituoremehua

täyte:

2 munaa

1 dl sokeria

200 g maustamatonta tuorejuustoa (laktoositon)

2 dl vispikermaa (laktoositon)

2 rkl appelsiinimarmeladia

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita pohja-ainekset varovasti keskenään ja kaada uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225C (kiertoilmauunissa n.205-210C), niin että on kypsää. Kumoa pyyhkeen tai sokeroidun paperin päälle. Poista leivinpaperi.

Vatkaa täytteen munat ja sokeri vaahdoksi. Kerma vaahdotetaan. Sekoita tuorejuustoon appelsiinimarmeladi ja siihen kerma. Yhdistä ne sokeri-munavaahtoon.

Leikkaa torttulevy kahtia ja kostuta se puolella määrällä kostuketta. Nosta vajaa puolet täytteestä kostutetun tortun päälle. Toinen puolisko nostetaan päälle. Levitä loppu täyteaines koko komeudelle. Ripoittele tummaa kaakaojauhetta tortun päälle. Lisää viimeksi mansikoita tai jotain muuta mielen mukaan.