Matkustimme Itävältaan lomalla. Maisemat olivat huikeat. En ole millään matkalla saanut niin hyvää gluteenitonta ruokatarjoilua kuin tällä! Kiitos hotelli Wildbadille! Maisemat olivat huoneestamme loistavat. Öinen alppijunien kilkatus piti minua hieman hereillä, mutta se oli aika ihanaa ja eksoottistakin.

Matkan aikana oli tarkoitus kävellä enemmänkin, mutta aina ei jutut mene käsikirjoitusten mukaan. 

Pääsin hieman tutustumaan Salzburgiin. Ihana ja niiiiin romanttinen kaupunki. Yllä tuomiokirkon hautausmaan hautaholveja. Näitä on luultavasti kuvattu Sound of Music:issakin. 

 Furst:in kauppa. Täällä tehdään käsin Mozartin kuulia. Oli muuten aika herkullisia! Sen verran hintavia olivat, etten raaskinut kilokaupalla ostaa. Vain itselleni ja miehelleni muutamat.

 Furst:in tuotevalikoima oli laaja. Kauniisti laitettuja ja ihanan houkuttelevasti esillä.=)

 

Sacherkakku on matkatoverini kakunpala. Joimme Mozart-kavhit Salzburgin linnassa, upealla näköalalla. Muu seurue osti kakkuja, lähinnä sacheria. Takana oleva likööripullo tuli kahvin mukana, emme siis tienneet mitä tilasimme.=)

 Kuva on läheisen hissiasemamme niityltä.

 Florinttiini paikallisesta kahvilasta, gluteeniton ja ihana!

Murmelin tapasin Glossgloknerin (Itävallan korkein alppi) lähellä. Kasvaa puolen metrin kokoiseksi.

Heiligenblut on  valittu viisi kertaa Itävallan kauneimmaksi kyläksi. Paikka on Sodankylän ystävyyspaikkakunta.

Viimeisenä näkymä ravintolastamme. Kiitos kaikille ihanille matkatovereille, jos tänne eksytte! Erityisesti kiitos sille kulmapöydän pariskunnalle! =)