Mexikolaista herkkuruokaa vähällä vaivalla! Tällä ohjeella ei ole kovin tulista, joten jos haluat, lisää chilijauhetta jkv.

600 g paistijauhelihaa

1 iso sipuli

5 valkosipulinkynttä

1 1/2 paprikaa

2x370g tomaattimurskaa maustettuna chilillä

1 prk (netto 265g) ruskeita papuja

mustaa pippuria

suolaa, jos tuntuu että tarvitsee

Tee ensin esityöt. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Siisti paprika, ottamalla kanta ja sisähepeneet pois. Pilko paprika pienehköiksi kuutioiksi. Ruskista jauheliha pannussa. Lisää sipuli ja valkosipulit sekä paprika jauhelihan joukkoon pehmenemään muutamaksi minuutiksi. Lisää tomaattimurska ja valutetut pavut. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Hauduta n.10 min.