Muuten sama kuin aiempi Runebergin ohje, mutta tattarijauhoja mukana. Hyviä ovat!

300 g margariinia

3 dl sokeria

4 munaa

2 dl semperin hienoja jauhoja

1dl tattarijauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 dl rouhittua mantelia

2 dl piparkakun muruja (tai korppujauhoja+1 tl piparkakkumaustetta ja vähän sokeria)

(huom. jos teet gluteenitonta, käytä glut pipareita/korppujauh.)

Koristele vadelmahillolla ja pikeerillä, johon laitat n. 2dl tomusokeria ja 1 rkl vettä. Pikeerin tulee olla hieman jämäkkää.

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon. Sekoita varovasti. Lusikoi taikina muffinssivuokiin. Paina kuoppia muffinssien pintaan ja laita siihen hilloa. Täytteseen käy paistonkestävä hillo. Paista muffinsseja 200C:ssa. Lisää jäähtyneeseen leivonnaiseen vadelmahilloa ja kuorrute reunoille.