Eilen ilmestyneessä Valion Kerma-lehdessä oli vastaavaa ruokaa. Minulla kun on täydellinen laktoosi-intoleranssi (joskus tulee kyllä laktoosin kanssa hurjasteltua, mutta silloin pillerit kehiin), niin hieman soveltaen tämän ruoan tein. Tämä on siis ohjeesta kehitelty, enkä aio uutta reseptiä tänne laittaakaan. Ihan herkullista oli, vaikka jatkokehittelyyn menee edelleen tämä ruoka.

1 kg perunasipulisekoitusta

2 prk tonnikalaa paloina vedessä

2 prk (laktoositonta) ruokakermaa

100 g kipparisulatejuustoa (tuo savun makua)

tilliä

1 rkl sitruunapippuria

Kaada perunasipulisuikaleet vuokaan, sekä lisää sitruunapippuri. Pilko valutetut tonnikalapalat ja sekoita vuokaan. Hienonna juustoviipaleet pieneksi silpuksi  sekä tilli  ja sek. joukkoon. Viimeisenä kaada kerma perunoiden päälle ja pistä uuniin 225C, n. 50-50min.