Jäävuorisalaattia, vuonankaali-batavia-punajuurenlehtiseosta, tomaattia, kurkkua, keltaista paprikaa, laktoositonta fetajuustoa, oliiviöljyä hippusen ja pikkunen rippunen mustapippurirouhetta. Koristeena mintun lehtiä.
perjantai, 17. huhtikuu 2009
perjantai, 17. huhtikuu 2009
Jäävuorisalaattia, vuonankaali-batavia-punajuurenlehtiseosta, tomaattia, kurkkua, keltaista paprikaa, laktoositonta fetajuustoa, oliiviöljyä hippusen ja pikkunen rippunen mustapippurirouhetta. Koristeena mintun lehtiä.
Ruokaa josta itse pidän ja toivottavasti joku muukin! Teen paljon ruokaa ja leivonnaisia, lähes kaikki gluteenitonta. Lähisuvussani, on minä mukaan lukien kolme keliaakikkoa. Perheemme nuoret asuvat jo omillaan. Omia nuoria ajatellen olen ohjeita julkaissut. Kommentit piristävät, kiitos niistä! Kuvien kopioiminen julkaistavaksi on kielletty ilman lupaa!
Kommentit