100.000 raja ohitettu Olympialaisten hengessä. Minulla oli varpaat kohmeessa kun seurasin lukuja. Kiitos kaikille osallistujille ja sivuilla kävijöille. Arvonnan suoritan pikapikaa, ilmeisesti illalla. Palkinnot lähetän alkuviikosta.

No, arvonta suoritettiin muutama minuutti sitten. Arvonnan suoritti perheemme erittäin luotettava nuorimies.=))  Hetkinen palaan hetken kuluttua...=D Voiton vei Intsun blogin Intsu.   Ylimääräiselle lohdutuspalkinnolle pääsi ... Palaan taas pian...Ent-tu ja 100.000 luvun näki Tiia Tigen keittiöstä. Onnea voittajille. Laittakaa yhteystiedot blogini vas. yläkulmasta löytyvään s-postiosoitteeseen.

 

Erityisen suurta iloa minulle on tuonut se, kun moni on uskaltanut koettaa gluteenittoman pullan leivontaa. Gluteeniton leivonta ylipäänsäkin on hieman haasteellisempaa kuin vehnäjauhoilla leivonta. Moni on lähettänyt viestiä siitä kuinka ei ole vuosikausiin maistanut pullaa, ja nyt sitä on ollut tarjolla omasta uunista! Pulla taitaa meille useimmille keliaakikoille olla se, josta paitsi jääminen tuntuu tosi haikealta.