Suuri rakkaus vuosien takaa. Tämä ohje on kuin hyvä ystävä. Välillä tavataan ja nautitaan yhdessäolosta. Sitten voi mennä pitkäkin aika ettei nähdä. Olemme muistaakseni tunteneet 70-luvun lopulta.

Nyt kävi niin, että unohdin tuon raukan uuniinNolostunut. Olin hauskaa juttua lukemassa ja kommenttia kirjoittamassa blogiystäväni Hannin luona. Raukka hieman paahtui. Ystäviä kun ollaan, niin yhdessäolosta saimme kuitenkin nauttia kahvin kera. =D Onneksi ei tuo makuun juuri vaikuttanut. Tämä on vaatimattomasti sanottuna parasta toscaa, jota olen ikinä syönyt!

pohja:

4 munaa

4 dl sokeria

5 dl vehnäjauhoja (minä käytin 3 dl Semperin glut. hienoja jauhoja ja  

                                 1 1/2 dl tummia jyttejauhoja)

2 1/2 tl leivinjauhetta

1 1/2 dl maitoa

150 g sul. margariinia

päällinen:

200 g margariinia

2 dl sokeria

200 g mantelilastuja

3 rkl jauhoja

1/2 dl maitoa

Vatkaa munat ja sokeri. Lis. sul. margar., johon on sekoitettu maito vuorotellen jauhoseoksen (jauhot ja leivinjauhe) kanssa. Taikina on löysää ja sen voi vaivatta levittää lusikalla pellille. Paista pohjaa n. 10 min. 200C.

Sulata rasva ja lis. sokeri. Kuumenna vähän aikaa mantelilastuja siinä. Lis. jauhot ja maito. Päällys jälleen löysää ja helppo levittää pohjan päälle. Paista edelleen 10 min., kunnes pinta on kauniin ruskeaa.

jk. Kun seuraavan kerran paistan tätä ja jos muistan, vaihdan paremman kuvan.Nauru