Pionilaaksosta löytyi tämä ohje. Kakku on oikein maukasta ja herkullista. Kuorrutetta oli todella runsaanpuoleisesti. Itse teen seuraavalla kerralla kuorrutteen puolikkaasta määrästä.

Ohje kopioitu suoraan Pionilta.  

200 g voita tai margariinia (laktoositonta)
 
2,5 dl sokeria
 
3 munaa
 
1 tl pikakahvijauhetta
 
1 tl kaakaojauhetta
 
1 dl kermaa (laktoositonta)
 
250 g vehnäjauhoja (minä käytin Semperin hienoa jauhoseosta)
 
2 tl leivinjauhetta
 
20 g mantelirouhetta
 
150 g suklaarouhetta

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen välillä voimakkaasti vatkaten. Sekoita keskenään kuiva-aineet ja suklaarouhe. Lisää vaahtoon kerma ja kuiva-aineet. Nostele taikina tasaisesti voideltuun kakkuvuokaan.Paista 175C (155C kiertoilmauunissa) asteessa n. 1 tunti.
 
Koristeluun: Kuorrutteen määrä annettu tässä puolikkaana!

25 g voisulaa
 
1/2 rkl kaakaojauhetta
 
2 rkl kahvia
 
tomusokeria
 
Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään.Lisää tomusokeria vähitellen, kunnes seos on riittävän jämäkkää.
Koristele haluamallasi tavalla.