Kuva ja maku ei aina kulje käsikädessä!
pohja:
300 g margar.
3 dl porkkanasosetta
3 dl vehnäjauhoja tai gluteenittomia
3 dl kaurahiutaleita
1 1/2 tl leivinjauhetta
Keitä kuoritut paloitellut porkkanat pehmeiksi. Soseuta ne. Sek. jäähtyneenä margariinin kanssa. Sek. kuivat aineet keskenään. Levitä uuninpannulle ja paista pohjaa 225C 10 min.
täyte:
400 g raastettua tahkojuustoa (4.5dl)
4 munaa
4 dl kermamaitoa
Ripoittele juusto tortun pinnalle. Sekoita munat ja kermamaito keskenään, kaada juuston päälle.
Paista edelleen 15-20 min.
vihje:
Voit lisätä porkkanasosetta jkv. enemmän ja vähentää rasvaa. Juustossa käytän osittain tai kokonaan kevytjuustoa.
Ohjeen olen saanut Minnalta.
Kommentit