Niin olen nettipimennossa tällä hetkellä, että huomaan olevani tähän kapistukseen lähes (heh, heh) koukussa. Harmittavinta on kiireen keskellä, ja kahden asunnon, sekä työn väliä juoksevana, etten ole blogeihin päässyt kurkistelemaan. Muutama viikko vielä vierähtää, niin sitten helpottanee.

Kaikille arvontaan osallistuneille hurjan paljon kiitoksia. Ihana oli lukea kommenttejanne. Ilmiselvästi mansikat ovat kesän ykkösherkkua. Minun herkkua on vadelmapiirakka. NAMMM.

Sitten jaarituksista asiaan! Arvonnan suoritin "virallisen" valvojan seurassa. Tehtävään valitsin mitä luotettavimman työtoverini Marjaanan. Marjaanalle kiitos arpalipukkeen nostamisesta. Lipukkeessa luki:

1906345.jpg

SOHVI:

Sohvi kirjoitti 27.07.2009 - 12:27
Olipa hyvä kun löysin sivusi! Ystävälläni on keliakia ja aina yritän jostain etsiä hänelle sopivaa tarjottavaa. Nyt laitan blogisi osoitteen muistiin ja kurkin ideoita täältä.
Sitten asiaan.. Kesäherkkuni menee grillin puolelle: grillattu pekoniin kääritty jänis. Marinaadissa valkosipulia, mustapippuria, suolaa, öljyä ja garlic-grillausöljyä pikkupikkuisen. Uudet perunat ja tuoresalaattia siihen kaveriksi niin onhan herkkua kerrakseen.
Laita pikaisesti Sohvi viestiä minulle, niin saat pakettisi.50 000 bongasi Marilee ja hänelle lähtenee lohdutukseksi pikkuriikkinen paketti. Saattaa olla että joudutte hieman odottelemaan pakettienne kanssa, jotta postiin kerkeäisin.
Onnea voittajille ja Apukokilta hurjasti terkkuja kaikille!