Mökkihöperon pöperöt blogin arvonnassa onni suosi rohkeaa! =)) Kiitos Riina ihanasta paketista, ja et usko miten varsinkin kortti piristi minua!

Paketissa tuli kaksi isoa, ilmeisesti ammattilaisten käyttämää suurta pursotuspussia (tarpeellisia), kookoshiutaleita (nami,nami), vanilliinisokeria ja mantelilastuja (molemmat naminamia), ja kuivahiivaa, joka myös tarpeellista, sekä kortti. Kortin teksti oli kuin nappi täman hetkiseen tilanteeseeni. Teksiti kuuluu näin:

Haluan toivottaa Sinulle hyviä aikoja. Ja uskoa siihen, että unelmasi toteutuvat. sillä tiedän, että ihmeitä tapahtuu ja varsinkin heille, jotka niihin uskovat.

1242215899_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kodissamme on tällä hetkellä KAAOS. Isäni tavaroita, hänen kodistaan, jonka jouduin keväällä tyhjentämään. Myimme mökin, ja viimeiset tavarat ovat juuri tuotu muutama päivä sitten kotiin. Lisäksi esikoinen tavaroineen kaikkineen muuttaa tänään kotiin kuukaudeksi. Ovat tehneet asuntokauppoja ja kuukauden kuluttua (viimeistään) muuttavat. Heillä on samaan syssyyn vielä häät. Kaiken kukkuraksi minä selaan asuntosivuja yöt päivät läpeensä. Olen ajatellut (onneksi miehenikin) muuttaa. Eli saas nähdä. Hieman hymyilyttää. Onneksi koti ei ole ahdas, vaikka kyökki onkin pieni!