1791480.jpg

Kuvassa leipomuksiani tyttäremme häistä. Prinsessakakkujen täytteenä valkosuklaamoussea ja omista vatuista tehtyä hilloa. Sydänkranssipullan täytteenä marsipaania ja vattuhilloa. Lusikkaleipien täytteenä niinikään vattuhilloa. Kuivakakkuna iki-ihanaa arabialaista maustekakkua. Kaikkea tein myös gluteenittomana. Vauhdikas pikku-herra on kummipoikani.

Ruokapöydästä ei luultavimmin ole kuvaa  : (   , jos se löytyy lisään kyllä. Alkupalapöydässä oli tarjolla unkarilaista- ja saksalaista perunasalaattia, fetajuustoaineksia, mozzarellatomaatteja, lohisydämiä ja viininlehtikääryleitä. Viininlehtikääryleet ovat mieheni suosikkeja, mutta niitä en ihan usein jaksa väkerrellä.

Lämminruoaksi tein aurajuustobroileria+riisiä ja vaihtoehtona porokiusausta. Lisänä leivät ja juomat.