torstai, 29. tammikuu 2009
Minulla on ollut ajottain tapana kirjoitella reseptien kulmiin milloin mitäkin on tehty, ja miltä maistunut. Tähän ohjeeseen olen kirjoittanut: HYVÄÄ 23/9-96. Resepti on jo melkoisen vanha, mutta edelleen se maistui suussa hyvältä!
170 g Amerikan pekonia (suikaleiksi leikattuna)
2 sipulia (pieneksi silputtuna)
8 porkkanaa (kuorittuna ja ohuiksi viipaloituna)
4 dl lihalientä (4 dl vettä+1 lihaliemi, käytän Knorrin, ovat glut.)
250 g tuoreita herkkusieniä (viipaleina)
1 rkl margariinia
1 sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
persiljaa
Kiehauta herkkusienet pienessä määrässä rasvaa. Ota pannulta pois. Ruskista pekoni padassa rapeaksi, lisää sipuli, pippuri ja porkkanaviipaleet. Hämmennä hetki. Lisää vesi ja liemikuutio ja hauduta 5-10min. Lisää sienet ja sitruunanmehu. Kuumenna. Ripoittele pinnalle persiljaa.
Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.
Kommentit