Lantturaastetta on ryyditetty Aura-homejuustolla. Näitä piirakoita olen joitain kertoja tehnyt. Mieheni mieleen ovat, itse en näitä voi syödä. Täytettä olen toki maistellut ja ihanaa on raakanakin.=) Ohje vanhasta Ruokamaailmasta.

12 kpl

1 pkt (400g) pakastettua ruis-perunataikinaa

täyte:

200g lanttua

1/2 tl suolaa

mustapippuria

1 pkt sinihomejuustoa

Anna taikinan sulaa jääkaapissa. Kuori lanttu ja raasta se karkeaksi raasteeksi. Mausta raaste suolalla ja pippurilla. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinan puolikas 20x30 cm kokoiseksi levyksi. Jaa taikina kuudeksi neliöksi jakamalla se ensin pituussuunnassa kahtia ja sitten kumpikin suorakaide kolmeen osaan. Aseta jokaiselle neliölle noin ruokalusikallinen lantturaastetta ja nosta päälle nokare sinihomejuustoa. Voitele neliön kaksi sivua vedellä ja taita neliö kolmioksi.Painele reunat yhteen.Paista 200C. n. 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.