Kuvassa vasemmalla gluteenittomia ja oikealla tavisten pikkuleipiä.

200 g laktoositonta  margariinia

1 3/4 dl fariinisokeria

1 3/4 dl hienoa sokeria

3 munaa

3 3/4dl tummia jyttejauhoja (taviksille 5dl vehnäjauhoja)

1 1/2 tl suolaa

1 1/2 tl soodaa

1 1/2 tl vaniliinisokeria

100-200 g tummaa (laktoositonta) tai taloussuklaata rouhittuna

kourallinen murennettuja saksanpähkinäitä

Vatkaa rasva ja sokerit vaahdoksi. Lisää munat hyvin vatkaten joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinamassaan. Lisää viimeiseksi suklaa ja pähkinät.

Ota reiluja lusikallisia taikinaa leivinpaperilla päällystetylle pellille. Älä laita kovin tiheään, turpoavat reilusti. Paista 225C tai kiertoilmauunissa 205C vaalean ruskeiksi.