Tänään paistoin tavallista ja gluteenitonta makaronilaatikkoa. Gluteenittomaan käytin Schärin pipette makaroneja. Minusta Schärin makaronit ovat laatikossa parhaita. Eivät vety, eivätkä tunnu jauhosilta. Tässä perusohje, jolla monesti makaronilaatikkoa teen.
5dl tavallisia tai Schärin makaroneja
400g naudan paistijauhelihaa
1 reilu sipuli
ketsuppia
hieman valkopippuria (itsejauhettuna)
3 munaa ja 1tl esim Pan suolaa
7dl maitoa (tavallinen, vähälaktoosinen tai laktoositon)
Laita uuni lämpeämään 200 C. Keitä makaronit lähes kypsiksi. Paista jauheliha ja kuulota sipulit. Rasvaa uunivuoka ja kaada ainekset vuokaan. Lisää n. 2rkl ketsuppia ja valkopippuri. Sekoita hyvin. Vatkaa munat ja suola sekaisin. Lisää maito joukkoon. Sekoita maito-munaseos aineksiin.Paista kauniin ruskeaksi alatasolla.
Lisäksi tarjosin raikasta salaattia.
Kommentit