02.12.2008

HUOM!

ARVONTA SUORITETAAN PIAN JA NYT EI ENÄÄ VOI OSALLISTUA! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Nyt kaikki osallistumaan! Myös rakkaat työtoverit ja sukulaiset, kummit, kaimat ja muut sivuilla vierailijat. Rohkeasti vaan!

Kerro mikä saa sinut hyvälle mielelle joulun / adventin aikana, tai millä saat läheisesi silloin onnelliseksi! Palkintona jotain leivontaan liittyvää! Muista laittaa sähköpostiosoitteesi tai blogiosoite, jotta saan sinuun yhteyden. ARVONTAAN OSALLISTUT ALLA OLEVAN KOMMENTTILAATIKON KAUTTA!!! SÄHKÖPOSTIOSOITE NÄKYY VAIN MINULLE, ei julkisesti!

 Näillä näkymin arvonta suoritetaan 2-3.12.

VINKKI KAIKILLE: Toivontuottajien JOULURADIO löytyy tästä linkistä. Voit kuunnella sitä netin kautta tai joillain paikkakunnilla radiosta. Lähetykset alkavat ensimm. adventtina 30.11.

1831371.jpg

Kuva on otettu vuosi sitten Meksikosta. Nyt suuntana on Thaimaa. Palailemme parin viikon kuluttua. Iloista pikkujoulua ja rauhallista alkavaa adventin aikaa.

1981917.jpg2063315.jpg

 ps. Apukokki jää sivujen ja kodin viralliseksi valvojaksi!

jk. lisäsin vielä kuvan, jossa Apukokki toimii "lapsenvahtina". Tyttäremme hankki Milou-kissan ja hän on meillä muutaman päivän hoidossa. Milou on vielä "vauva", eli 31/2 kk vanha. Tulevat melko mukavasti Ak:n kanssa juttuun.