Tämä on helppoakin helpompi, oikea kiirepäivän ruoka. Tämä kastike ei jää meillä pannun pohjalle. Ainut mihin hiukan aikaa kuluu, on perunoiden keittäminen. Tähän käytetään marinoituja lohisuikaleita. Olen niitä itsekin joskus marinoinut, kun edukkaasti on tarjouksesta saanut lohen.

'

Kastikkeen määrää voi helposti muutella. Tällä kerralla tein pienen kastikkeen, josta on reilusti kahdelle tai hieman nuukemmin kolmelle.

300 g fajitasmarinoituja (tai muulla tavalla) lohisuikaleita 

1 sipuli

1 prk ruokakermaa (minulla tietty laktoositon)

hieman viher- ja rose'pippureita

Silppua sipuli ja paahda hieman aikaa pannulla. Lisää joukkoon kalasuikaleet ja kääntele varovaisesti kypsäksi. Lisää ruokakerma ja rikottu viherpippuri, kiehauta hetken. Koristele rose'pippurilla. Tarjoile perunoiden ja salaatin kera.