Tässä on makoisat Lindströminpihvit ja vähärasvaisina. Ohje alkujaan Pakkopullasta, omin muokkauksin nämä tein. Tein näitä jokin aika sitten, ja mieheni toiveesta lisäsin yhden munan lisää taikinaan. Pysyy nyt paremmin kasassa. Taikinassa on kaurahiutaleita, ja perunajauhoja. Alkuperäisessä ohjeessa paistetaan pihvit pannulla, minä paistoin uunissa. Lauantain tein näitä toistamiseen, ja voin vakuuttaa että ovat ihania!

Pihvien kera muussia, nam!

Ohje on tehty kaksinkertaisena, joten voit hyvin puolittaa sen.

800 g (paisti)jauhelihaa

1 1/2 dl kaurahiutaleita

2 rkl perunajauhoja

1 dl vettä

2 sipulia hienonnettuna

2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

3 munaa

3 dl punajuuriraastetta = noin 150g raakana

1/2 maustekurkkua

2 rkl kapriksia

Laita vesi, kaurahiutaleet ja perunajauho turpoamaan kulhoon. Lisää vielä suola, pippuri. Hienonna sipulit, kuori ja raasta punajuuret. Pistä ne kasariin pehmenemään 5-10 minuutiksi, sekä tilkka öljyä. Hämmennä välillä. Jäähdytä hieman. Silppua kurkku ja kapris hienoksi. Sekoita kaikki aineet yhteen ja vaivaa taikina käsin.

Tee taikinasta n. 18 pihviä. Painele haluamaasi muotoon. Paista uunissa 210C, tai kiertoilmassa 190C kypsiksi.